Tek fazlı AC220V 50HZ yüksek güçlü saç kurutma makinesi motoru, Profesyonel saç kurutma makinesi AC motor aksesuarları

Normal fiyat ₺381.41 ₺335.72
Vergi dahil.
  • Etiketler: ktyz motor 117v, fan senkron motoru, camry ac motor, yüksek torklu ac motor, galanz ac motor, motor 18 w 110 v, hp ac motor, 540 motor 220v, motor sm16 110v, motor 220v 5

Kullanılabilirlik:Stoklarımızda

Kategori: Elektrik Ekipmanları ve Malzemeleri

Sku:w1407

Ürün Detayları

[İsim]: ac yüksek güçlü saç kurutma makinesi motoru [Anma gerilimi]: AC220 [Anma hızı]: 12500 rpm [Bobin]: bakır [Adaptasyon aralığı]:2200 w-2300 w Saç Kurutma makinesi [Ambalaj]:1 adet / kutu

nakliye

(1) Biz ödeme alındıktan sonra önümüzdeki 3 gün içinde emir sevk edilecektir. (2) Seçim için birçok nakliye yöntemi, farklı iletici ve farklı teslim süresi. (3) Alışveriş sezonunda sipariş verirseniz, lojistik şirketleri çok meşgul olacak ve bazı siparişlerin gelmesi biraz daha uzun sürebilir, teslimatı onaylamanız için süreyi uzatmak istiyorsanız lütfen bize bildirin. (4) Teslimat adresi seçtiğiniz nakliye şirketine uzaksa, diğer ileticiyi gönderilecek şekilde değiştireceğiz. (5) Rusya Federasyonu'na teslimat durumunda talep edilen alıcının tam adı.Brezilya müşterisi nakliye için lütfen bize CNPJ veya CPF kodu verin.

dikkat

(1) Biz herhangi bir hedef Gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir. (2)Faturada hangi fiyatın Gümrükleriniz için iyi olacağını bize bildirirseniz daha iyi olacaktır. (3) Nakliye şirketi genellikle tarifeleri önceden ödeyecek ve daha sonra evinize gönderdiğinizde veya malları aldığınızda sizden ücret alacaktır.Lütfen ek nakliye ücretleri için onları reddetmeyin.

İADE POLİTİKASI

(1) Öğeleri aldığınızda memnun değilseniz, lütfen değiştirme veya para iadesi için 10 gün içinde iade edin.İade etmeden önce lütfen benimle iletişime geçin. (2) İade edilen ürün, tüm orijinal etiketler ve ambalajlarla birlikte yeni ve kullanılmamış durumda olmalıdır. (3) Öğe 30 Gün sonra kusurlu ise, hala bize geri gönderebilirsiniz.Arızalı ürünü aldıktan sonra size yeni bir tane göndereceğiz.Ama ekstra nakliye ücreti ödemek zorunda.

geri bildirim

(1) Lütfen öğelerinizin iyi durumda geldiğinden emin olun ve ardından memnun teslimatı onaylayın. (2) Öğeyi aldıktan ve onayladıktan sonra olumlu geribildirim bırakacağız. (3) Satın alma işleminizden ve hizmetimizden memnunsanız, bize beş yıldızlı bir geri bildirim verirseniz ve bizimle olan deneyiminiz hakkında olumlu yorumlar bırakırsanız çok memnun oluruz! (4) Herhangi bir sorunuz veya sorununuz varsa, geri ödeme talebi göndermek yerine lütfen yardım için doğrudan bizimle iletişime geçin.Tüm sorunları mümkün olan en kısa sürede çözmeyi hedefliyoruz!Herhangi bir olumsuz geri bildirimi kabul etmiyoruz, aksi takdirde satış sonrası servis hemen duracaktır.Lütfen anlayın.Teşekkürler! (5) Tüm e-postalar 1 iş günü içinde.Bizim cevap almazsanız, lütfen e-posta yeniden gönderildi ve biz en kısa sürede size cevap verecektir. (6) Sadece Ciddi Alıcı!Lütfen yalnızca tüm şartları kabul ediyorsanız teklif verin.

Ürün İncelemeleri

Dayalı derecelendirme 1 Yorumlar Bir inceleme yaz

Anonymous

Çalışırken, ne kadar süre çalışacağını görelim..

Özellikler

Ürün parametreleri

  • Çıkış Gücü - 2200-2300w
  • AC Gerilim - 208-230 / 240 V
  • Tip - Senkron Motor
  • Verimlilik - IE 1
  • Model Numarası - Saç Kurutma Makinesi Motor
  • Dönem - Tek fazlı
  • Sıklık - 50 hz
  • Sertifika - CCC, ce
  • Koruma Özelliği - Patlamaya dayanıklı