Weathervane Hayvan Tavuk Bahçe Kazık rüzgar gülü Rüzgar Yönü Göstergesi Horoz Cockerel Süs Sanat Zanaat

Normal fiyat ₺616.32 ₺462.24
Vergi dahil.
  • Etiketler: Gösterge, weathervane horoz, Zanaat, Weathervane'in

Kullanılabilirlik:Stoklarımızda

Kategori: Ölçüm ve Analiz Cihazları

Sku:w163234

Ürün Detayları

Horoz Metal Rüzgar Gülü: Bu güzel rüzgar gülü, arka bahçenize uzun ömürlü renk ve boyut katmak için metalden ustaca hazırlanmış ve verniklenmiştir.Rüzgar gülü sadece güzel değil, aynı zamanda rüzgarın hangi yöne gittiğini bilmek için de faydalıdır.

Yüksek Kalite: Yüksek kaliteli demirden yapılmış, dayanıklı ve uzun ömürlüdür.Rüzgar kanadı UV ışınlarına dayanıklı demirden yapılmıştır.Çok güçlü bir rüzgar gülü Kulübenizde, çatıda veya mükemmel düğün ve doğum günü hediyelerinde harika görünecek.Rüzgar gülü UV ışınlarına dayanıklı demirden yapılmıştır.Çok güçlü hava vane.It kulübenizde, çatıda veya mükemmel düğün ve doğum günü hediyelerinde harika görünüyor.

Sanat Zanaat: Profesyonel ustalar tarafından manuel kaynak yapıldıktan sonra, yüzey pürüzsüz ve paslanmayan ve çok dayanıklı olan sprey boya ve pas önleyici işlemle boyanır.Çok iyi sağlam bir rüzgar gülü, Metal yapı, sağlam ve dayanıklı.Çoklu sabitleme braketimiz hem yatay hem de dikey bir yüzeye monte edilebilir.

Yaygın Kullanım: Eviniz, bahçeniz, garajınız, kubbeniz, bahçe hangarlarınız, çit direkleriniz, pergolalarınız, kış bahçeleriniz, ahırınız veya çardağınız için mükemmeldir.En ufak bir esintide yapılan hareketler herhangi bir bahçeye iltifat edecektir.

Zarif Hediye: Tasarıma Özel, rüzgarla üflenen horoz Metal Weathervane, Cadılar Bayramı'nda veya yıl boyunca gururlu çatı üstü ekran için mükemmeldir ve harika bir hediye olur.Eviniz ve bahçe dekorasyonunuz için uygun, aynı zamanda avlu dekorasyonu için harika bir dekorasyon!Bu, herkesin bu güzel heykele aşık olacağı harika bir güzellik.

Ürün: Hava Vane

Malzeme: demir

renk: Siyah

Paket içeriği:

1 x Hava Vane

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Ürün İncelemeleri

Dayalı derecelendirme 0 Yorumlar Bir inceleme yaz

Özellikler

Ürün parametreleri

  • Marka Adı - FGHGF'NIN sohbeti
  • Sertifika - Hiçbiri
  • Kaynak - Anakara Çin