525 mAh HAC-006 HAC 006 HAC006 Pil Nintendo Anahtarı Ns Joy-Con Denetleyici Anahtarı HAC-BPJPA-C0 HAC - 015/016 HAC-A-JCL-C0

Normal fiyat ₺223.63 ₺176.65
Vergi dahil.
  • Etiketler: joycon sl sr vida, anahtar 12 v 2 1, nintendo joy con çıkartması, josticks nintendo anahtarı lite, pil dch 006, nintendo switch çevrimiçi aksesuarları, pil hac 003, acnh nintendo anahtarı lite, uzaktan kumandalar joy con, anahtarı hac 001

Kullanılabilirlik:Stoklarımızda

Kategori: Piller

Sku:w1684

Ürün Detayları

525 mAh HAC - 006 Li-İon Pil

Özellikler:

◆ Modeli: HAC-006

◆ Kapasite: 525 mAh / 1.9 Wh

◆ Gerilim: 3.7 V

◆ Tip: Lityum iyon Pil

◆ Renk: siyah

100 % brand new ve yüksek kalite.

Ile uyumlu: Herhangi bir renkte sol veya sağ denetleyici

Joy-con model numaraları HAC-015, HAC-016

Paket içeriği:

★1/ 2/ 3/ 4/ 5x HAC-006 Pil

Onarım araçları dahil (Seçtiğiniz resimde pilleri ve araçları alacaksınız.Her pil için bir dizi kurulum aracına ihtiyacınız varsa, sipariş verdikten sonra lütfen bize bildirin.)

Ödemeler:

☻ Siparişinizi ödemek için Alipay, T/T, Banka Havalesi, Western Union, Paypal ve diğer ödeme yöntemlerini kullanabilirsiniz.

☻ Lütfen biraz daha bekleyin ve ödemeyi başarıyla tamamlayamazsanız tekrar deneyin.Hala bunun için ödeme yapamıyorsanız, lütfen www.aslankurttarim.com.tr çevrimiçi hizmetiyle iletişime geçin veya bizimle iletişime geçin.

☻ Siparişin ödenmesi gümrük vergilerini, yerel vergileri veya diğer ithalat ücretlerini içermez.Tarifeleri önlemek veya azaltmak için küçük miktarlar beyan edeceğiz. (Genellikle, her sipariş 8 $ilan edilir) Nakliye hakkında

◆ Normalde, biz 2-3 iş günü içinde ürün göndereceğiz ödeme tamamlandıktan sonra . Promosyon günü ise, kargoyu beş gün içinde göndereceğiz.Genellikle sevkıyattan sonra, ekspres sistemin çevrimiçi güncellenmesi 2-3 iş günü sürer.

◆ Paket gönderildikten sonra size takip numarasını vereceğiz ve işe yaramazsa sitede takip edebilirsiniz, lütfen bizimle iletişime geçin, size başka bir bağlantı verebilir veya soruşturma isteyebiliriz.

◆ Normalde, ücretsiz kargo paketi 6 hafta içinde teslim edilebilir.Paketinizi zamanında almazsanız, lütfen bize bildirin, paketi takip edeceğiz. ◆ Onay süreniz geliyorsa, hala malları almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçin, teslimat tarihini ilk kez uzatacağız ve nakliye şirketi ile kontrol edeceğiz.

İade ve garanti

◆ 12 ay garanti, satın aldığınızdan emin olun.

◆ Aldığınız ürünle ilgili bir sorun varsa, lütfen 3 gün içinde müşteri hizmetleri ile iletişime geçin, size hemen tatmin edici satış sonrası hizmet sunacağız.

◆ Hasar 12 ay içinde yapay değilse, yine de iade edebilirsiniz.Arızalı olanı aldıktan sonra size bir yedek göndereceğiz.

Yorumlar ★ ★ ★ ★ ★ Memnuniyetiniz bizim nihai hedefimizdir ve yorumlarınız bizi daha ileri gitmeye itebilir.

Products Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız, lütfen bize 5 yıldız geribildirim bırakın.

◆ Mağazamızda uzun vadeli satın alımlarla ilgileniyorsanız, size tercihli fiyatlar sunmak için pazarlık yapabiliriz, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Çalışma saatleri ✉ ✉ ✉

Pazartesiden cumartesiye: 9:00 ㏂-18: 30㏘

Farkına varmak:

Buna ek olarak, size kolaylık sağlamak için, size her zaman hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız.

GREPRO Fabrika Mağazasına hoş geldiniz!

Ürün İncelemeleri

Dayalı derecelendirme 0 Yorumlar Bir inceleme yaz

Özellikler

Ürün parametreleri

  • Pil Numarası - 1/ 2/ 3/ 4/ 5
  • Model Numarası - HAC-006
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Kapasite - 525 mAh
  • Nominal Kapasite - 525 mAh
  • Tip - Li-iyon, Lityum-iyon Pil
  • Yedek Pil - Evet
  • Sertifika - ce, FCC'NİN
  • Marka Adı - Grepro'nun
  • Demet - Paket 1
  • Gerilim - 3.7V
  • Set Türü - Sadece Piller