Kullanılan LA-H182P ı7-9750H CPU N19M-Q3-A1 GPU Laptop Anakart Dell PRECİSİON 3541 Anakart CN 0GJJW0

Normal fiyat ₺7 801.63
Vergi dahil.

Kullanılabilirlik:Stoklarımızda

Kategori: Bilgisayar Bileşenleri

Sku:w27704

Ürün Detayları

İYİ HİZMET VE İYİ FİYAT !Yüksek kalite 100 % Testi !Güvenli ve iyi paket !İyi hizmet ! aldığınız 60 gün garanti !Lütfen satın almadan önce iki kez kontrol edin!Eski anakartınızın listemizle aynı olduğundan emin olun !!Eski anakartınızın resimlerini bize gönderebilirsiniz, onaylamanıza yardımcı oluruz !!!

ürün resmi :

Test ve paketleme

not:

4384

1.Anakart pil olmadan teslim edilir, çünkü lojistik şirketinin pil taşımasına izin verilmez

2.Siparişi hızlandırmadan önce, anakart modeline ihtiyacınız olduğundan emin olmalısınız, eğer öyleyse

alıcılar nedeni kurşun teslimat doğru değil, biz tazminat vermeyecektir.

3. Anakart özel elektronik ürünlerdir, satın almadan önce, bilgisayarınızın diğer bölümlerinin iyi olduğundan emin olmalısınız, aksesuarlarınız kırılırsa, anakartın çalışmamasına neden olur, bu nedenle cpu'nuzu satın almadan önce test etmelisiniz, RAM, ekran hattı, ekran ve diğer küçük aksesuarlar.

4. Elektronik ürünler profesyonel teknolojiye ihtiyaç duyar, profesyonel bir onarım bilgisayarı değilseniz, lütfen dikkatli bir şekilde satın alın, bu nedenle anakart yanarsa, garanti hizmeti vermiyoruz.

Nakliye 1.Size etkili bir takip numarası vereceğiz. 2.Tüm dünyaya gönderebiliriz, bu nedenle alıcılar sipariş vermekten çekinmezler. 3.www.aslankurttarim.com.tr Standart nakliye öneririz (güvenlik,para tasarrufu, paket hasar görürse, tazminat için başvurabilirsiniz). 4.Hızlı kargo sipariş istiyorsanız, seçiniz DHL, UPS, Fedex, EMS, ARAMEX.(Bu ticari ekspres ithalat vergileri nispeten yüksektir). 5.Hasarlı veya kötü deforme olmuş bir paket alırsanız, lütfen alıcıların ve satıcıların çıkarlarını koruyacak bir fotoğrafımı çekin.Satış sonrası servis 1.Anakartın kusurları varsa, alıcı ürünü değiştirmeyi veya anakartı iade etmeyi seçebilir ve tam geri ödemeyi iade edeceğiz. 2.Bir alıcı yanlış ürünü satın alırsa, tüm navlunu ödeyecek ve %15 servis ücreti ödeyecektir. 3.İade sadece ürün fiyatı içindir, taşıma, posta ücreti ve nakliye ücretleri iade edilmez. 4.Herhangi bir kusurlu ürüne karşı tam garanti, Müşteri bana rastgele olumsuz geribildirim verirse, satış sonrası hizmet vermeyeceğiz. 5.Ürünlerimizden memnun değilseniz, lütfen herhangi bir anlaşmazlık açmayın ve istediğiniz zaman benimle iletişime geçin.Sizi memnun etmek için elimizden geleni yapacağız.

Ürün İncelemeleri

Dayalı derecelendirme 0 Yorumlar Bir inceleme yaz

Özellikler

Ürün parametreleri

  • Model Numarası - Model Numarası.
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Bellek Türü - DDR4
  • Dahili Bellek - NO
  • Sertifika - Hiçbiri
  • Uyumlu Marka - VADİ
  • Marka Adı - WYLMDZ'NIN sohbeti
  • CPU ile - Evet