22 İnç Reborn Bebekler Gerçekçi Silikon Bebek Bebek Çocuklar İçin Gerçekçi Yumuşak Vinil Hediye 3 Yaş Üstü Çocuklar İçin Mavi gözlü Bebek

Normal fiyat ₺1 473.65 ₺810.53
Vergi dahil.
  • Etiketler: silikon bebek bardak altlığı, dıy vinil bebek, elmo bebek giysileri, kanca silikon bebek, vinil bebekler 25, çorap silikon çocuklar, amerikan vinil bebekler, batman vinil bebek, billy vinil bebek, silikon tüyler bebek

Kullanılabilirlik:Stoklarımızda

Kategori: Bebekler ve Aksesuarlar

Sku:w3514

Ürün Detayları

Mermi Noktaları:

1、Ürün Boyutu: Yeniden doğmuş bebek baştan ayağa yaklaşık 22 inç (55 cm) uzunluğundadır ve yaklaşık 2,5 pound ağırlığındadır.Bebeğin yumuşak vinil baş ve uzuvları, sevimli yumuşak silikon gövdesi.Sevimli figür ve sevimli yüz sizi gerçek bir bebek gibi hissettirecek.Ürünler şunlardır: (bir bebek elbise + bir mıknatıs emzik + bir biberon).

2、Premium Malzeme: Silikon kafa, 3/4 silikon bacaklarda, PP pamuk gövdesi ile dolu, çok yumuşak.Bebek uzuvlarını hareket ettirebilir, oturabilir veya uzanabilir, ayakta duramaz veya konuşamaz; suya konamaz.

3、El yapımı bebek: El yapımı mavi gözler ve kirpikler ve el köklü gerçekçi tiftik, kollar ve bacaklar yukarı ve aşağı hareket ettirilebilir, sevimli yüz çocuğunuzun bu bebek arkadaşını tutmak gibi hissetmesini sağlayacaktır.

4、Lütfen dikkat: Paket sadece baş, uzuvlar, vücut ve gözleri içerir.Hassas yüzlerden gerçek bebeklere yakın ince ayaklara kadar gerçek detaylara sahip tamamen el yapımı silikon vinil bebekler.

5、Geniş Uygulama: Hamile kadınlar, çocuklar ve grandparents.It çocukların doğum günü hediyeleri, Yılbaşı hediyeleri ve okul öncesi etkinlikleri olarak kullanılabilir.

Tanım:

Bu Bebek Bebek yaklaşık 22 inç / 55 cm'dir ve ölçüm yöntemine bağlı olarak biraz farklı olabilir.Bebek 0-3NB beden kıyafetler giyebilir, kıyafetlerini kendin giyebilirsin.

Özellikler:

Malzeme: zararsız çevre yumuşak silikon vinil

Bebek yapısı: yumuşak silikon vinil kafa ve 3/4 silikon vinil kollar ve bacaklar, bez gövdesi dokunuşa çok yumuşak olan PP pamukla doldurulur.

Saç: Tiftik ellerle bağlanmış, yumuşak ve dikkat edilmesi gereken

Bebek ile tam olarak aynı giysi ile donatılmıştır picture.It ayrıca ücretsiz bir şişe ve mıknatıs emzik içerir.Bebeğinize isim vermek için bir doğum belgesi kullanılabilir.

Içerir: giysileri ile bir bebek + bir mıknatıs emzik + bir şişe

Ambalaj Listesi:

Yeniden doğmuş bebek*1

Not:

Daha fazla sorunuz varsa, lütfen bize bir e-posta göndermekten çekinmeyin, ilginiz için teşekkür ederiz.

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Ürün İncelemeleri

Dayalı derecelendirme 0 Yorumlar Bir inceleme yaz

Özellikler

Ürün parametreleri

  • Kaynak - Anakara Çin
  • Yaş Öner - 25-36m