500W araç invertörü 12v 220v 50Hz Otomatik İnvertör 12 220 Çakmak Fişi Güç Dönüştürücü İnvertör Tepe Gücü 1000W YENİ

Normal fiyat ₺600.96 ₺510.88
Vergi dahil.
  • Etiketler: güneş invertör saf dalga 8000, güç inverter alternatif, almanya güneş inverter, sinüs k invertör, inverter mark, araba kılıfı ev bahçe, inverter 12 24 v 110, inverter 12to 220v, batı araba inverter, ınverter 96 v 220 v 10000 w

Kullanılabilirlik:Stoklarımızda

Kategori: Araç Elektroniği Aksesuarları

Sku:w5646

Ürün Detayları

Göndermeden önce her öğeyi dikkatlice kontrol edeceğiz.aldığınız öğe nakliye sırasında kırılırsa, lütfen 48 saat içinde bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size en iyi çözümü vereceğiz.Anlayışınız için teşekkürler

Özellikler:

500 W araba güç invertörü, DC 12 V AC 220 V dönüştürmek.

Araç içi kullanım için mükemmeldir, dizüstü bilgisayarı/dizüstü bilgisayarı, DVD oynatıcıyı, dijital kamerayı vb. Güçlendirir.

Sabit ve hassas çıkış voltajı.

Aşırı sıcaklık koruması, aşırı yük koruması, aşırı voltaj koruması.

Otomatik kapanmadan önce düşük pil seviyesinde sesli alarm.

Düşük gürültülü dahili soğutma fanı.

Belirleme:

Tip

Araç invertörü Dönüştürücü

Malzeme

Alüminyum

Miktar

1 adet

Renk

Gösterildiği gibi

Giriş Voltajı

DC 12 V

Çıkış Gerilimi

AC 220 V 50±2 HZ, USB 5 V

Çıkış Gücü

500W

Tepe Gücü

1000W

Çıkış Dalga Formu

Modifiye sinüs dalgası

Düşük Pil Alarmı (yüksüz)

DC 10.4~11 V

Düşük Pil Kapatma (yüksüz)

DC 9.7~10.3 V

Yüksek Pil Kapatma (yüksüz)

DC 14.5~15.5 V

En Yüksek Verimlilik

>90%

Aşırı Sıcaklık Koruması

55-77santigrat

Çalışma Sıcaklığı

-10 ~ 50 santigrat

Ürün Boyutu

15.2*9.5*5.4 m / 6*3.7*2.1"

Net Ağırlık

0.5 kg / 26.5 oz

Paket:

1 * araç invertörü Dönüştürücü

1 * Çakmak tel

2 * Klip tel

1 * Kullanım kılavuzu

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

3) Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

1) DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE.(www.aslankurttarim.com.tr standart nakliye hızlı, ben bunu seçmenizi öneririz )

2) Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

3) Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Ödeme onaylandıktan sonra adresi değiştiremeyiz.Değiştirmek isterseniz, lütfen bu siparişi iptal edin ve ardından yeni adresle tekrar sipariş verin.Sipariş adresiniz ingilizce olmalıdır.

4) Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

5) SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

6) Eğer ödeme itibaren 45 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti!

7) Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

1) Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.

2) Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni,ve telefon numarası.

3) Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM www.aslankurttarim.com.tr işlemi iptal SONRA.

4) Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün reklamı gibi değil.

1) arızalı ürün için 12 ay Üretici sınırlı Garanti (hariç öğeleri hasarlı ve/veya aldıktan sonra yanlış).Aksesuarlar 3 ay garantilidir.

2) Arızalı ürünler garanti süresi içinde (ve mümkünse orijinal ambalajında) bildirilmeli ve iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.

3) www.aslankurttarim.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!

1)Biz yüksek mükemmellik standartlarını korumak ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Ürünü beğendiyseniz, lütfen 5 yıldız geribildirim bırakın, bir dahaki sefere size indirim yapacağım.

2) Bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce lütfen benimle iletişime geçin,böylece endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebiliriz.

3) Biz onlar hakkında bilmiyorsanız sorunları çözmek mümkün değildir!

Ürün İncelemeleri

Dayalı derecelendirme 1 Yorumlar Bir inceleme yaz

Anonymous

Посилка доїхала in київську обл. 4 Baskı için. Lojistiğin teslimi. Ürünü tarif edeceğim. Sanırım sinüzoid temiz değil, gaz. Turbina için kazanların pratsyuvati olması muhtemel değildir. Vidai vidash üzerindeki invertör 200 volttur (multimetre ile). Böyle bir ses çemberi ile. Yem pratsyu sisteminde sorunsuz, normlar olmadan pompalayın. Bir soğutucuya robot, bir robota gürültülü trohi denilebilir. Mayıs ayında, coristuvannie podib'de, Ukrayna'daki alımlar köyünde, rokiv 5 yıl önce, bu yüzden yeni kullur'da savaş öncesi vikoristani ile bir Lisansçı var (eğer gerçekten sarhoş edici bir pergriv'in belirtileriyseniz). Eski bira muhtemelen 184 volttur. Yak viscovok: ampuller, yönlendirici, dizüstü bilgisayar, TV, Pusula pompası, telefon şarjı ve finişer bankası için kablosuz silecek..

Özellikler

Ürün parametreleri

  • Çıkış gerilimi - AC 220V±10%
  • Sertifika - CE
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Çıktı Frekans - 50 hz
  • Anma Gücü - 500w
  • Dönüşüm Verimliliği - 0.9
  • Marka Adı - AOZBZ
  • Giriş voltajı - DC 12v