ABD, AB Boyutu Askeri Set Taktik Kamuflaj Üniforma Giyim Takım Elbise Erkek Iş Ordu Savaş Paintball Airsoft CS Eğitim Kargo Pantolon

Normal fiyat ₺1 969.55 ₺984.78
Vergi dahil.
  • Etiketler: amerikan ordusu, askeri erkek üniforma, sscb tshirt, airsoft hava tabancaları ordusu, taktik deri dişli erkekler, tanımsız pantolon, amerikan kadın üniforma, bilezik en espanol, büyük taktik yelek, pusulalar taktik

Kullanılabilirlik:Stoklarımızda

Kategori: Yenilik ve Özel Kullanım

Sku:w59232

Ürün Detayları

G3 Pantolon ve gömlekler ayrıca sipariş edilir plz .herkesin farklı boyutu nedeniyle

1.MALZEME: Orta kısım %100 pamuktan, diğer kısım %50 pamuktan ve %50 polyesterden 4 yönlü streç dokuma desenli yırtılmaz giysilerden , Teflon kaplama, YKK fermuar, askeri seviye velcro ve iplikten yapılmıştır, bu da onu çok rahat ve dayanıklı kılar.

2.ÖZELLİKLER: a) Profesyonel bir G3 savaş gömleğidir, MultiCam görsel ve IR imzasını azaltır.b) her kolda, cebin dışında büyük saklama cepleri, takım logosu, ulusal bayrak, kan grubu rozeti gibi rozet çeşitlerini takabilen büyük bir cırt cırtlıdır...c) Kollar gizli dirsek pedleri ile birlikte gelir.d) Velcro bant manşetin boyutunu ayarlayabilir.

3.ŞARTNAME: Avrupa normal boyutunda, ABD boyutundan biraz daha küçük, lütfen sipariş vermeden önce son fotoğraftaki boyut grafiğimize bakın. seçtiğiniz için 6 boyutları: S/M/L/XL/XXL/3XL.renk: AY / CP.

4.Kullanımı: Airsoft, paintball, avcılık, atıcılık, savaş oyunu, eğitim için mükemmeldir ...

G3 PANTOLON giriş Ordu Savaş Paintball Airsoft CS Eğitim takım elbise

YENİ SÜRÜM: yeni %50% pamuk ve %50 % polyester yapılmış bir 4-way streç-dokuma aksan ile yırtılmaz giyim , Teflon kaplama, YKK fermuar, askeri seviye elastik ve iplik, GÜÇLÜ ve İYİ PERFORMANS gerilebilir giyim etrafında diz ve kalça ve kasık, çok rahat ve dayanıklı hale getirir.

PROFESYONEL bir ORDU savaş pantolonu: a)Bir dizi çıkarılabilir savaş dizliği ile birlikte gelir, dizlik kullanmadığınızda, sadece Yerleşik flep kapaklarını takın dizkapağı.b) Benzersiz düşük profilli bel ayar sistemi ve dizlik yüksekliği ayar sistemi onu çok işlevsel hale getirir.Ve ayrıca bel, diz ve ayak bileği pozisyonunun arkasında boyut ayarı ile.

c) 10'a kadar farklı boyutta cep, büyük taşıma kapasitesi.Benzersiz cep tasarımı önden düz görünür, ancak körüklü yan köşebent, görev donanımınız için güvenli depolama sağlamak üzere genişler.Arka fermuarlı cepler, Daha büyük ön uyluk cepleri.d) YKK fermuar, pürüzsüz ve güvenilir.Yırtılmaz kumaş üzerine teflon kaplama, nefes alabilir ve suya dayanıklıdır.

BOYUT hakkında: a) Avrupa normal boyutunda, ABD boyutundan yaklaşık bir boyut daha küçük, lütfen sipariş vermeden önce son fotoğraftan ayrıntılı olarak boyut grafiğimize bakın.NE İÇİN kullanılır: Airsoft, paintball, avcılık, atıcılık, savaş oyunu, günlük giyim, eğitim için mükemmeldir ..

PAVEHAWK hakkında

Taktik ayakkabı fabrikası Guangzhou'da bulunmaktadır.

Giyim fabrikası Jiangsu'da bulunmaktadır.

Esas olarak her türlü askeri taktik açık hava spor giyim ve aksesuarlarını üretmektedir.

Profesyonel askeri taktik spor ayakkabı.

Toptan tedarik istikrarlı, OEM işleme sağlamak.

Başlıca ticari markalar PAVEHAWK ve diğer ürünler ticari marka yetkilendirmesi (Taktik bot ticari markası)

Lojistik hakkında

BEİ Jing'den nakliye .Çin

asya ülkelerine 7-15 iş günü

Avrupa ülkelerine 15-40 iş günü

Güney Amerika ve Afrika'ya 30-80 iş günü

Birçok belirsiz faktör nedeniyle gecikmeye neden olabilir.Paketinizi uzun süre almadıysanız, lütfen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.Size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.Sabrınız için teşekkür ederim.

İncelemeler ve geri bildirimler hakkında

1.Bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz, olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen.

2. Ürünlerimizden memnun değilseniz, lütfen 1-3 yıldız olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce bizimle iletişime geçin.Sorunu çözmek için her türlü çabayı göstereceğimizi garanti ediyoruz.Teşekkürler!

İndirimler ve etkinlikler hakkında

MERHABA ARKADAŞIM !

Ürünlerimizi beğendiyseniz, takip etmek ve PAVEHAWK hayranları olarak bize katılmak için lütfen tıklayın.

Sepete Ekle ve İstek Listesine Ekle .Ürün fiyatında %1 - %2 ekstra indirim alacaksınız.

Zaman zaman kupon veriyoruz.Bizi takip edin ve zamanında alabilirsiniz.

İlginiz ve sabrınız için tekrar teşekkürler.

Ürün İncelemeleri

Dayalı derecelendirme 0 Yorumlar Bir inceleme yaz

Özellikler

Ürün parametreleri

  • Kaynak - Anakara Çin
  • Model Numarası - G3 taktik takım elbise
  • Cinsiyet - ADAMLAR
  • Kumaş Türü - Çuha
  • Kullanım - Tıbbi
  • Marka Adı - PAVEHAWK'IN
  • Öğe Türü - Ayarlıyor
  • Malzeme - % 50 pamuk + %50 polyester
  • renk - Kamuflaj